Foton

NU I SOMMRAS...
Jag och Elin på väg till att träffa två albaner som vi tidigare under dagen lekt med lite på stranden. Vi tog självklart deras nummer och bokade dejt med dem för kvällen. Vi ska ha dejten på straden där vi träffades första gången tidigare den dagen. Såå romantiskt...
Mojitoooooooooo.. Ni fick den bilen extra extra stor.. Tog självklart en mojito med våra dejter. Amanda och Elin och deras alban dejter började redan känna sig helt borta.
Elin blev lite berusad av den Mojiton så hon började direkt göra konstiga saker, hon ville visa mig att hon hade bra balans och satte upp flaskan på huvudet. I fall att flaskan skulle trilla så hade hon förberätt genom att hålla för näsan så vattnet i så fall inte skulle dränka henne.. Lustig du är Elin.. Nu har vi varit med våra dejter väldigt länge och det börjar bli ljust ute...
Vi drar vidare ner till stranden med dem.. Varför inte ta en dusch säger Elins dejt och hoppar direkt in i duschen.. Elin fortsätter kvällen (som nu har blivit dag) med sina konstiga idéer om att balansera saker på huvudet..
Amanda däckar efter en lång dejt och en mojito... Elin gör en pose och är ganska stolt över sig själv att hon klarat sig igenom dejten utan en enda liten gäsp...  Hon garvar lite smått åt Amanda och fortsätter dejten utan henne... Hon hämtar sedan upp henne efter några timmar då det är dags att gå hem. Dagen efter har Amanda solsting av alla långa timmar hon legat i den glödheta morgonsolen.
Dagen efter visar Elin att hon inte är en klenis som Amanda som tuppade av redan efter halva dejten.. Hon spänner sina muskler medan hon små ler åt Amanda som idag har solsting.
Amanda fårlåter Elin för att ha lämnat henne i solen och för att det gav henne solsting. Det hade inget alls med att Amanda var klen. Ingen skulle ha pallat så många timmar i den glödheta greklands solen den dan på dygnet så den bränns som mest helt utan keps eller vatten.
Några dagar efter mår Amanda mycket bättre och är på stranden igen.
Elin och Amanda är nu påväg till sin andra dejt!! I hopp om att den kommer bli mer lyckad.
Vintern 2010 kanske..
Fan vad mycket snö det var.. Elin Sara och Amanda är riktiga krigare på väg med sina tappra hästar ut i den två meter långa snön.. Amanda håller upp tummarna och är taggad medans de andra funderar på vad de gett sig in på..


En liten saga om oss kram Amanda Kostalla <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0