fb-sida


nyår!

Kära bloggläsare. Vad ska ni hitta på på nyår?
Själv ska jag nog ha myskväll med film och chips, sen gå och lägga mig vid kanske 23.30 då fyverkerierna börjar... är så rädd för dem, så brukar alltid gå och lägga mig lite innan så jag kan sova igenom skiten. Vissa tycker jag är tråkig, men icke!! skitmysigt att sova då ju♥ Antar att de flesta dock inte ska göra som jag, och ska istället kaooooza, eller nåt.
BTW. den 5:e Januari fyller våran SvenneAlbanen(youtubekanalen) och Albanenoblondinen-bloggen 1 år. Kan ni tänka er eller?! 365 dagar, och vi är redan uppe på.. 167 inlägg, inte dåligt.

vi på albanenoblondinen-bloggen älskar nyår!!

it's sunning!

rubriken säger en hel del. Jag vaknar upp denna underbara morgon det solar och min älskling ligger med mig (min andra älskling dårå, min andra kille Cam Gigandet var tvungen att åka och spela in en film. Så nu får jag mysa med Idefix istället). Men nu när det är sol, vad passar då inte bättre aän att åka till stallet och rida? Jo! INGET. Så ska åka snart och rida ut i solskenet! LOVE♥ blondinen
där ligger han, älsklingen.
Här kommer lite roliga scener från andra sminkvideon, urklippta i bilder från min kamera(ni kanske märkte att vi pratade till två kameror.. hehe)
Amanda målar på sitt första puder (fläck) ..
Amanda Blev lite fläckig i pannan.. men det syns inte sen på mingelbilderna... va?
Jag målar på (lite snett.. hehe) mitt första ägonbryn!! (Y)
ja som sagt.. haha hade ej provat det där innan, så prova inte ;)
BTW, LIKEA VÅR SIDA PÅ FACEBOOK!!!!!!
https://www.facebook.com/pages/AlbanenoBlondinenbloggse/331437713541030

sorry bröder

dax att blogga lite kanske och hålla er lite uppdaterade i mitt liv igen.. kör en kort sammanfattning?
senaste dagarna har jag spenderat med Albanen och kollat på film.
Så kul var det. ja, ni ser. Har inte gjort så mycket alltså. TACK OCH HEJ/ Blondinen
har också umgåtts med min kille väldigt mycket, och ni kanske fattar varför jag inte har velat blogga när jag har haft han liksom

julgraaaaan

skulle ju btw kontra med min gran!! så här är den (kunglig i jämförelse med amantas)

mellandagsshopping

jag har shoppat idag med cajjo och nu ska jag antlingen ta en PW eller gå (läs: gå) till stallet och rida 2 (läs: 2) hästar. My gaaaad. Orkar inte detta.
Men tror annars jag hoppar det andra alternativet och sedan åker jag bussen till amanda, får i mig lita käkish. Sen åker bil med dem till stallet. Då måste jag dock kanske gå (läs: gå) HEM istället, och hur jävla kul är det på en skala. I-landsproblem eller vad? P.s. Det tar 40 min och gå (kill me)
Zoltar hälsar god jul till alla bloggläsare!! kramis // blondinen

Strul med Hyundaien...

Hejhej idag har jag meckat för fullt med Hyundaien eftersom att då jag var påväg hem ifrån en lyckad Julafton med käraste familjen så kännde jag en stark lukt av olja. Detta kan inte vara sant tänkte jag, jag som var så slut efter allt paketöppnande och galna barn som slogs över paketen o.s.v. Jag ställde in den i garaget och upptäckte en svår läcka! Typiskt..... Detta skulle ta alldeles för lång tid att reparera, då det var en läcka i fördelningslådan (som ger kraft åt de alla fyra hjulen). Så jag beslutade att ta detta en annan dag då jag har mer tid och mer ork. Så sorry lilla bilen men du får förbli sårad i några dagar <3
Här ser ni då läckan på fördelningslådan.
Här är då även en annan läcka lite längre in...
Sådär nu har jag lärt er lite alla om allmänbildning <3 Puss på er Kram Amanda Kostalla!
& God jul förresten!


God Jul i stugan!

God jul på er alla.. snart får ni en uppdate på min julgram (way snyggare än amandas.... :S)

fuuuuuuuuuul

hAHHAHAHH omg det va den fulaste granen jag nånsin sett... /blondinen

Julmys <3

Hej bloggen just nu e det jätte mysig stämmning i mitt hus. Mamma skaffat en ful gran.... Hon brukar alltid ta hem fula granar men den här gången så tar det priset!. Det här var den fulaste och skevaste granen jag har sett i hela mitt liv!
Här har ni homon. Steve..... Helt skev och sne om baken... Ajaja livet går väl vidare för det (I hope).
/AMANDA

SMINKVIDEO 2!!!!


My one and only


tolka?!

En av de roligaste saker med livet är att tolka. Så sjuuuukt kul!
Dock p.g.a mina oerfarenheter av att åka skidor, så ramlar jag av någon anledning... vet inte riktigt varför...
I vilket fall som helst så är det ändå obeskrivligt roligt.
Så jag fick ju en galen idé idag att vi skulle slå på stort och tolka med min svarta springare Black beauty.. men sen tänkte jag en gång till och kände att det inte skulle vara värt att sätta livet på spel bara för att få ha lite kul. Så vi tar istället amandas vita springare, White Trash, istället. Oj, nu råkade jag skriva istället två gånger i samma mening. Känns iaf bättre att dra ett lite (läs: lite) säkrare kort.
en annan som tolkar (p.s vet ej vem)
Denna skulle väl va något att tolka bakom?! (Min Black Beauty)
amandas White Trash. Namnet säger sig självt som ni ser.. Men man får nöja sig med det man har.
KRAMIS BLONDINEN

TV

hej hej alla mongoloider! nu sitter jag och kollar på tv.. eller, är inne på datan hehe..
Idag har jag gått till skolan, gick dock bara på 2 lektioner, sen drog jag upp till alléplan och käkade Sibylla. Satt jäkligt fint faktiskt! Drog efter det till stallet och red ut på min underbara hezzzzzt ♥
zoltar

NATTUGGLA NR.1

hehe.. e det jag eller?
Jo, ja klart det är. Är man uppe den här tiden är man väl i den klassen. Men jag (som så många andra) väntar på att albanenoblondinens nya sminkvideo ska komma upp och ha "premiär" på youtube (kommer ju inatt!!) wohooo.. I'm so excited!!! omfffg.
Idag såg jag step up 3. Är det bara jag som önskar att man kan dansa när man ser så bra dansfilmer? Gryyym!! Typ som dirty dancing osv. Alla dem, blir typ kär i dans!! helt serri.
Jaja.. idag har jag och albanen spelat in en ny sminkvideo (eftersom den andra vart så poppis!)
jag och baaaa (pappa). Förövrigt inget med inlägget att göra :S

JUL!

HEHEJ! Idag har man bara chillat, städat o.s.v... Har hittat en massa gamla roliga saker typ 200 gogosar som jag lekte med som liten haha skitfult aja.
Slog just in mitt första pakeet......
på min hästs ben ;)
/ Amanta Kostalla

Operation......


chillar

Känns som att jag alltid skriver att jag chillar när jag bloggar? men det är ju klart, man bloggar ju inte när man är ute på stan (eller för min del, ute i stallet  och rider precis.) så ni får nöja er med att jag chillar varje gång jag bloggar.

Jaja, back to the inlägg. Just nu somsagt så ligger jag och chillar i min säng, har precis sovit några timmar i soffan fast såklart så har jag blivit väckt femtioelva gånger av alla mongosar i min familj -.-, och nu såklart så ska min lillasyster spela skit hög musik så det hörs i hela fucking huset. FUCK MY LIFE moment eller vad?!
nu ska jag iaf ta bussen från detta hushelvete och åka till amanda(som förövrigt alltid e ensam hemma eller har en förälder där, här är det full rulle HELA tiden -.-) HEJDÅ !!!! Blondinen
vill hugga allas huven

Fräsch igen!

Hej bloggen.... Jag har inte bloggat på ett tag nu och jag ber så hemskt mycket om ursäckt. Tur att vi är två som bloggar i alla fall så inte bloggen står helt tom. Stort tack till Elin!
Har vårit lite "rutten" på sistonde om man nu kan yttra sig så. Har varit väldigt blek, mina ögonfransar och ögonbryn har varit väldigt transperenta haha! Så jag har helt enkelt skämts då jag har gått runt utan smink. Blickarna man får då man går runt på stan osminkad. Hur man ser deras ansiktsutryck stelna till och hur de kopplar bort de de håller på med bara för att de får en sådan chock.
Men nu äntligen känner jag mig som en nyvattnad ros som fått sin måttliga mängd sol idag, då jag åkte ner till handen och solade 20 minuter och sedan satte på lite färg på de transperenta ansiktshåren. Med ansiktshår menar jag allt hår i ansiktet utom mitt skägg, de vill jag behålla transperent!
Lördagen tillbringade jag hos blondinen och blev mer och mer vild ju mer kvällen närmade sitt slut.
Bilder på mig o Elin från i helgen <3
Elin håller i mobilen som vanligt -.-'

och en till nästan likadan ;)

& ytterliogare en till likadan ;)

//Amanda Kostall ;)

What doesn't kill you makes you stronger

(vet att alla älskar sånna här inlägg)

1 stycken alban och blondin

Jag tänker exakt som er kära läsare, ni är inte ensamma! lite vanliga FAQ
Är ni egentligen 2 som bloggar på albanenoblondinen? Den där albanen hör man inte mycket ifrån nu för tiden.
- Ja vi är faktiskt två som bloggar, jag kan inte svara åt albanens vägnar!! Jag är ledsen, men sluta bomba med den frågan!!
När kommer eran F#%&//CKING film ut på bio?!
- Åh (-.-) som vi redan sagt till de flesta så har våra kameramän inte samma tider som oss och vi måste ju vara i skolan på vardagarna så inspelningen fortsätter under jullovet. INGA MER FRÅGOR OM DE TACK!!
Vad har ni egentligen gjort i helgen? varför bloggar ni inte???
- p.g.a svåra tider och läs f.1!! umgåtts med familj och vänner, kollat på idol osv..
uppkommer mer vanliga frågor  så svarar jag på dem i inlägg så slipper jag skriva samma sak 2011 ggr!! kram Blondinen (vem annars liksom)
jag och albanen igår. kaooz med tequilahatt på huvudet?! knäppo

degar

idag har jag i princip bara sovit och sen dragit till stallet.
Hästen skulle skos, ridas osv.
Idag bockade min häst med mig också för första gången (buhuuu...) höll på att flyga av in i sargen och dö (not).
Såg ungefär ut som förra gången när en annan häst bockade med mig... det va inte så kul, när dessutom det var massa publik och folk fångade händelsen på både film och bild!!
OBS flög inte av

tjockiiis

Idag har jag varit, uppriktigt sagt väldigt tjock av mig... Ätit donken 3 ggr. åt på fika först stänkte jag bara ta en kladdkakebit men det vart tre (den va ju så jefla god).. och sen åt jag 3 glassar när jag kom hem!! såååååå nu ska jag gå och spy hejdå /blondinen
jag och amanda nästa år... måste banta ca 80 kg kanske innan bara

Gokväll

Tja bloggen.
Dog inte, trots allt. Även fast man skulle kunna tro det så.. Amandas häst  bockade dock en gång men det var det ända dramat faktiskt. så nu ska jag duscha (så jobbigt men brukar ju faktiskt göra det varje onsdag) och sen sova. Hoppas på att komma i säng tidigt idag så man kan sova länge.. Har en Tvångstanke och får panik om jag inte sover mer än 8 h/natt.. Speciellt när det är skola.. Orkar aldrig gå upp nu för tiden. Sängen är för lockande på morgonen när det är sjuuukt kallt och mörkt i mitt rum!
Godnatt/ happyfacebulldegen

time for death..

Japp så är det.
Jag och Amanda tänkte nämligen prova rida ut idag i det hemska mörkret, kylan, dödens näste. Ja, you name it! Iaf så tänkte jag att det då var lägligt att skriva ett (sista) inlägg på bloggen innan jag lär flyga av som en vante, och dö på min svarta springare. Men om inte det händer så hörs vi ikväll lovers!! xoxo Blondie

BULLBAAAK!

Tja bloggen! Gissa om jag är mätt nu.. Ja, ni hade rätt. Det är jag.
Som sagt så kom albanen hit dårå och vi bakade bullar (dubbelsats, mmmmm..) Och vi har en liten lek, som vi brukar köra. Att vi delar upp alla bullar när vi är klara och tävlar vem som äter upp alla först. Prova ni själva, jätteroligt!
Iaf, så nu känner jag mig lite illamående och känns som att jag kanske kommer spy snart, vem vet? Men det kanske inte är så konstigt efter 30 bullar... (+ att jag förlorade tha game...)
Här kommer lite bilder + texter om dagens bullbak! Enjooooy!

Vi hoppar direkt tills det att degen är färdigknådad och ska jäsas första gången. Glada cheyer innan vi har ätit något, eller just det, Amanda hade ätit lite jäst som börjar bubbla i hennes mage (kommer prutta som satan imorgon) men det räknas inte.

Sen var det dax att göra fyllningen, amanda, som älskar att kleta med "en viss sak" satte genast igång och började blanda smör och vaniljsocker med händerna, FLIPPARRRR'N!

Vi hoppar över lite tills då jag garnierar de sista bullarna så att de är färdiga att åka in i ugnen!

sen var det bara att sätta igång med tävlingen! Jag kör på som tusan även fast jag känner att det börjar ta emot lite redan efter bara min 10:e bulle och tänker "hur ska detta egentligen gå?"

Amanda går verkligen all-in för detta och köttar på som fan, tar två bullar in i munnen samtidigt till och med!

Amanda segrade när jag bara hade en pytteliten bit kvar, surt eller vad?! Här försöker hon trycka in det sista i min mun. Och ni ser ju själva att både jag och hon håller på att sprängas vid detta laget. Öppnade jag nämligen munnen, så skulle allt spruta ur mig.. Typ.

Fick ej in det sista i munnen, och som sagt vid detta stadiet kunde jag inte öppna munnen, därav att en bullbit fastnade dära och Amanda tittar på mig och tänker " vafaan gör hon egentligen?? " samtidigt som att jag ändå är nöjd med vad jag har presterat under kvällen.


Nemen tjenare bloggen..

Hur står det till? Själv har man ätit jätte mycket ojästa bullar.. Det var jätte gott just då, men nu känner jag hur de sakta börjar jäsa i min mage :( inte mysigt... Idag är det andra advent och det hade jag helt glömt bort! Fan aja nästa advent kommer den stora feta grekiska släckten på besök de skall bli mysigt i alla fall :D
Längtar till julen nu som satan... FAN varför finns det ingen jävla snö, hoppas inte ryckterna är sanna om att det inte kommer komma någon snö till julen :( </3 (randomness)
random bild på mig fast facet kom ej med (tur för er)
Kramiz Amanda Kostall

bak på g..

Nu har jag precis tagit mig en välförkänt powernap, asså vad är grejen denna helgen med att vara så himla trött?, sen kommer Amanda hit och så ska vi baka BULLAR. fy tusan va goooooott!! Blinder kommer senare kanske dårå, får fota lite med min systemiis!
Idag har jag gått upp klockan 6 (därav tröttheten), matat hästar, fixat allt + lite till i stallet, dvs. mockat hagen fyllt vatten i hagen och gjort allt asbra verkligen, skit jobbigt, ridit (hoppat lektion, skitduktig hezzt), åkt hem, duschat, sminkat mig i bilen påväg till Sara, eftersom att hennes pappa fyller år, firat han, åkt hem, gått till sängen, sovit. En sammanfattning om min dag. Forts. kommer ikväll, excited eller?
jag och min baby♥♥

Bloggish
Sorry min lilla älskling för jag glömt blogga på dej bloggish baby. :( Jajaaaa.. Imorrn blire gymm ((för jag blivit biff o klådde mina små kusiner o deras mormor i armbrytning) och sedan blire kolla på match (Y) WOHO får ej glömma att berätta att jag ska till min lilla häst också.. hoppas många av er bryr er :) ska hitta en tid då vi kan spela in sista delen av vår film o sen är det bara klippningen kvar ;) (stackars klippmännen).... <3 en liten bild från gymmet så ni ska få lite känsla hur de kan se ut så man gymmar ;) Söt bild på dej där Elin gullis <3

besök

här om dagen fick jag besök, av en väldigt fin figur! igår så släppte jag honom ut i det fria (hoppas han inte fryser ihjäl, för det här är inte rätt årstid för dessa varelser?) Det var ett väldigt vackert moment!! lycka till i livet 
GODNATT!
/blondie

Ut och jogga!

.. NOT!
Fast man skulle ju i och för sig kunna tro att jag skulle det med tanke på den hurtiga personen jag är! Men idag kändes det extra jobbigt att dra tummen ur röven o pallra sig ut och springa.. Dels för att jag är alldeles för trött, dels för vädret och dels för, sist men inte minst, att Anette har fixat myskväll med chips, dipp godis och läsk, det alternativet kunde jag bara inte motstå. (Förlåt mina nya joggingbyxor som bara väntar på att få ta sin springoskuld. Det får bli en annan dag helt enkelt.)
en seriös bild för en gångs skull! wohoo

Solaaaaa

Tjaatja bloggen.
Just nu sitter jag och jobbar på min grek-karaktär, alltså: sitter och lyssnar på grekmusik. Så som michalis hatzigiannis och I've never told you (som förövrigt väcker många fina minnen av min kille i grekland). Och för att maxa  detta och känna mig som en äkta grek, ska jag också gå upp och sola (och drömma att jag solar på en strand i grekland)
Idag har jag gjort saker som ingen bryr sig om, tillexempel har gått i skolan. och sen har jag (för en gångs skull) varit hästledig och bara legat i soffan och kollat på film, skit skönt och så var jag ensam hemma också.
jaja.. nu ska jag gå tror jag... och ni vet sist jag solade? då jag berättade om mannen jag mötte på (inte en vacker syn) men förra gängen var det nästan värre...... kolla bara:
ser ni eller? juste!!!! nån kom in och tog kort på MIG! hur ska jag nånsin känna mig säker igen när jag solar?! om ni undrar varför jag solar med luckan öppen så är det inte för att den inte får plats, utan för att jag har kalestrofobi... så det är därför.... men funkar lika bra det ju!! :)
hittade denna bild på en sida jag brukar va inne på ganska ofta.. readtube?? förstod först inte att jag va med där snygg som en brud ;) coolt ändå. Nu kommer jag bli ännu kändare!!!

RSS 2.0