VIDEOINLÄGG FTW

Hejsan vi e så j*vla dåliga på att blogga förlåt för det :( AJA nu kmr ett långt klipp kolla på hela för de e kul!! ;) förlåt att de blev så långt de kanske e lite jobbigt men hehe den e fylld med godsaker hhihihihi PUSS kramar albanen o blondie <3

basgruppsamling...

Hej bloggen... Amanda här.... nu sitter jag på Bg och lyssnar på min lärare o en snygging prata om elräkningar, mina öron stängdes automatiskt av så det är ingen idé att äns försöka lyssna... Så jag skriver lite i bloggen! Idag ska jag på dejt, bland djuren.. ska icke till stallet idag :(<3 aja ska nog plugga lite nu så min lärare slutar gråta för mig hejdå :):)<333333 kram Amanda

gå på emmis fest nu halv 6 fa najs.

(slumpade bara en rubrik som redan hade funnits så alla vet)
Jag ska inte på emmis fest nu halv 6! Utan detta var för några helger sen när jag åkte till emmis fest! den började halv 6 och höll på ända till halv 10! (stolt?!)

nu ska jag gå ner och läsa lite i en fett bra bok. Den heter körkortsboken Moped AM typ ! intressant intressant.... Not. löööve to yoi uguys puss/ ajjlie (elin aka. blondinne)

kaffe te chocklad-de, finns i arselé!!!!!

godkväll solstrålar, nu när det har gått en vecka sedan de senaste inlägget avfärdades så tycker jag nu att det är dax att skriva ett nytt! Just nu ligger jag i sängen och ska allmänt bara sova! imorgon ska vi ha ni vet vad... Orientering!! ska äga sönder?
kan ju passa å berätta vad jag har gjort idag: kollat på Never say never med justin bieber. Kan ju visa en bild istället.. en bild säger ju trots allt mer än 1000 ord!

jaja anyhow. hör av mig snart när jag har något vettigt o säga m'kaaaay?!/ ajjlie blondinia

kronan

Tjenare mittbenare (?) Idag har det varit gölvarmt och alla börjar känna sommarpirret i magen! Ska lätta mitt hjärna lite för er alla nu, och då vill jag säga ätt jag e så jävla sur har mäckat meckat med moppe i tre och en halv fuckung timma idag och mina fina Langa naglar är nu helt sönder... Fuck this1 men livet går ju såklart vidare ! :):) Älskar ätt spela kronan så har är en bild av konsekvenserna som kan hända efter kronan puss :):):) Kram Amanda Kostalla albaneeeeeen

keep it up huns

hello my darlings! hur är det? Imorgon var det många som klickade sig in på våran sida! det uppskattar vi väldrigt mycket. :D
jag har idag gått till tandläkaren, praoat gått på moped kurs och sitter för tillfällegt med min
Kemibok() för pluggning till omprov imorgon, onsdag. Detta är då som ni kanske förstår mindra uppskattat från min sida , men en sak som måste göras, ni kan ju förstå att ah kommer inte ihåg.. hejdåååå:(

(har förövrigt på mig en väldigt fin poncho)


Till er läsare...

Tjenare. Jag tycker att ni läsare där ute är så tappra! Mer tapper än mig kan man ju nästan säga.... okej där ljög jag nog lite.. Åter till ämnet, ni är så tappra som orkar klicka in på vår sida (blogg) trots att vi är ganska dåliga på att uppdatera.. Okej.. där ljög jag IGEN vi är väldigt dåliga på att uppdatera och det skall bli ändring på det eftersom att det är ni som lider av att behöva klicka in här i onödan utan att äns få se något nytt inlägg! :( Gullungar, vi beklagar över det och det skall bli ändring på det!
Sommarkänslorna sveper över mig och tar mig med storm..
Snart är det sommarlov och jag och Elin är taggade inför en härlig tre-veckors sommar i det varma paradiset Grekland. Inte nog med det, vi kommer tillbringa en stor tid i grekland åt att ragga upp greker och en inte stor del av tiden att sola och bada ! :D Dock så kan man ju göra både och men aja.
Kram Amanda the king... ännu en lögn. menade the ALBAN. puss <3

Kom igeeeeeeeeeen nu Sverige!!

kollar som kanske de flesta på hockey VM Sverige-USA , grymma de är pojkarna!!
nyss satt jag dock och tittade på operationer med pappa när de grävde i någons knäskålar...
Dock så är det Big brother nu så får också sitta och bläddra mellan 11an och 3an... livet är hårt alltså!

just nu så praoar jag på enskede ridskola, riktigt mysigt. Älskar att gå upp 5 på morgonen också och slita, så det passade mig exellente, när jag kom hem idag så sov jag i ca 5 timmar också så får se om jag verkligen kan somna ikväll efter big brother.. Tvek på den lite va?

jaja, nu har ni iallafall fått en nyhetsuppdatering om mitt liv! ciaaaaaaaaaaao

saknar.... </3


Regniga dagen

Tjenare bloggen... vill egentligen inte åka till stallet nu när det spöregnar... Slutade tidigt idag eftersom att jag hade Nationella tenta.. pga detta plågsamma väder har jag inte kommit ivög till stallet än. Istället har jag lallat runt i mitt hus och småätit en massa (inte bra amanda). Det känns alldeles underbart att veta att min häst väntar på mig i stallet för att bli ompysslad och riden!
har inte så många bilder på mig o amy dock... Ser ut som ett fetto på alla :S
asgammal  random bild
också gammal ! :D
BYE :D::D:D nu fick ni lite bilder att se hehe vet at ni blir glada då puss kram amanda kostalla

RSS 2.0