Belibers <3

hejsan alla belibers! nu kommer dansen till baby som vi ska dansa på plattan den 14 maj klockan 3 missa inte det!!

teen mom

Tja hur mår du kingen? jorå mår bara bra. sitter och tittar på teen mom. Aha elin, vare inte du som skulle PLUGGA? Ehhhh.. jo det  vare. Ok, händer idag/ikväll då? Jo ska väl chilla nu en timme eller något sedan ska ut på PW, ska bliskönt. Ah juste, du har ju varit sjuk och inte kunnat träna något på länge va? Jajamensan men har väl dragit ut lite på det också heheehehhe.. Ok tjarå då, du får ha det så skönt i detta vackra väder! -hejdå klart jag ska


duschen..

ska hoppa in i duschen nu precis och lägga mig i sängen tänkte jag hehe.
Idag har man åkt till bästa hästen då, ridit då o juste jobbat i stallet då. det var ganska jobbigt då så är rätt trött!
men dunkar musik och taggar till skolan imorgon! godnatt, måste ju va pigg imorgon !! sry för ett dåligt inlägg då.


söt bild på min katt idefix


Take me away!

Hejsan kära blogg! Är så jävla sjukt trött på det här nu då. Allt är så jobbigt det finns ingen ork kvar i mig, mina fötter viker sig under mig så fort jag tänker på dig medans de får sådan kraft för att springa iväg från problemet (dig) allt snurrar min hjärna orkar ej tänka på dig och undviker alla tankar som inblandr dig... med dig menar jag såklart skolan!  nee men snart e det ju faktiskt sommarlov och ledighet för alla studerande! Dock så måste man ju prestera extra mycket nu de sista dagarna som är kvar i skolan så det kommer ju också vara lite kämpigt men det får gå an !
Elin sade just till mig att hon vill ha en kille.. Det skulle sitta finfint just nu tycker jag nog också dock så är man fast i en zon då.. :)
PS måste bara säga ELIN? vf lägger du upp så roliga bilder på dej sj :P
knasig bild på mej <3

solglasögon i mitt hjärta


aj..........

btw.. ska säga vilken kändis(ar!!) jag såg på stan här om dagen, jo först va det ju Nemo från kungarna av tylösand, sedan en av hunkarna som inte kom in i bigbrother asså snacka om cool jag e.

VISSTE NI ATT...

jag och Tobbe-Trollkar är fett bra polar..
Joo surrni texten ni just läste den stämmer gott och tydligt förstår ni. Senast här om dan var vi ute och åkte med bussen många kollade på oss dock. Ajaaa så nu är jag typ känd men ni behöver inte göra så stor grej av detta nu. Jag ger autografer för hundra spänn för jag tycker att annars blir det för mycket som vill ha... Men innerst inne är jag en helt vanlig människa precis som ni så jag vill inte att ni behandlar mig bättre (t.ex ger mig pengar, köper presenter till mig, ger mig fotmassage, polerar min tandställning o.s.v) än någon annan. Självklart kan jag inte hindra er att behandla mig på detta sätt för jag är ju trots allt kändis nu.
Här satt vi och åkte på bussen dock fanns det inte två plats-sits lediga så vi fick sitta mitt emot varandra. Det är inte så att han inte känner mig.. han fick just ett sms bara <3

NU SKA JAG TRÄFFA TOBBE TROLLKAR HERRÅ (vi ska ut och åka buss igen) SEES KRAM DEN
AMANTA KOSTALLA ALBANEN (KÄNDISEN)

SOMMAR !

Det är fuuuuucking sommar! Ligger ute på mun balkong och hoppas på ätt bli brun... btw elin jag bloggar visst dock så kan jag glömma lite sådär ibland <\3 aja ikväll blir det elin linde Hehe ha det mys alla barnen Kram Amanda Kostalla \ albanen

?

ok! fine!
albanen bloggar aldrig, jaja siter och ska sova snar, imorgon blir det upp och hoppa klockan 6 och fara till stallet.... ;) älskar att jobba!♥
mys med en hemmakväll ju! NOT

som tur är har jag kollat på bigbrother som räddar mitt liv!

söt chey hejdå

Paul och jag

Jag och albanen var och vandrade ute i skogen här om dagen, då vi blekantade oss med en ny kompis! nämligen Paul! Blev till sist en riktigt ledsam historia. Kan skriva en liten bok om tiden vi hade med honom <3

här är jag o paul när vi träffar han för första gången (så söt!!)

skrattade lite när Paul helt plötsligt började kissa mot Albanen! (vet inte varför??)

Iaf. efter ett tag då vi hade umgåtts med Paul och hans mindre bror så tänkte vi släppa ut honom i det fria och låta honom ta sina första steg på egen hand, så här är jag när jag innnan jag säger farväl till Paul (bilder från avskedet är för risiga på mig och albanen, vi grät floder)

pauls mamma som säger: "heidooo" och Paul som tar sina första kliv ut på nya äventyr! Lycka till bubben!

¨Sedan hände det vi fruktade... Fy satan! RIP paul. vi skulle aldrig släppt iväg dig bubben </3 här klappar albanen  honom en sista gång. lilla bubbis


take what you want, steel my pride, build me up, or cut me down to size, shut me out, but I'll just scream, Im only one voice in a million, but you aint taking that from me.

har fått en sådan fruktansvärd huvudvärk idag. Har varit dock och handlat lite kläder i stan!
härligt härligt!
Ska snart träffa min älskade älskade vän albanen ♥
har snaknat henne ärligt talat den lilla gumman.


Om sanningen ska fraaaam!

vill du ligga med mig då.
Jag får feta abstinensen att den inte finns någonstans att lyssna på, bara lite då och då på grymmaste NRJ!
ska snart iväg heheee! :)

SHIT

Hej bloggen min (och elins -.-)... Right now sitter jag och väntar på att jag skall få tvätta ur min hårfääärg jippiiiiie! Fast jag är dock lite rädd för det ser kolsvart ut just nu och jag får små rysningar och pirrningar genom kroppen av oro att det ska bli helt svart! Det stod ju faktiskt att det skulle vara mörkbrunt så svart borde det icke bli..
Som ni har märkt så är det nu lov och det är massa skojj som skall göras nu i en vecka frammåt <3
här hade jag typ svart hår hehe sådär kmr det säkert se ut..... puss
// AMANDAHOE

Mamamia

har ångest.. börjar typ nämligen 8 imorgon!! ffyhelvette alltså! + spanska mutligt imorgon fyfaanalltså.
här har jag kunnat plugga hela veckan.. men nej nej , som vanlig fick det vänta till natten innan. fyfan alltså! Hatar det där jävla fittsprååket.. ojojojdååå elin nu ska vi ta det lilla lugna...

OOOH EEEH UH AH AH

Alltså nu börjar jag bli trött på denna skiten. Jag är också alive alla bloggläsare, även om jag de senaste dagarna har varit nära inpå död.....

Men nu är jag frisk igen och super pigg, ska ner till stallet rida lektion. nu dukar jag musik högsta volym!!!!
ROCK!!!!!!

fiiiiiint

AMANDISH ALBANISH

Hola mi amigos ville bara uppdatera er om att jag fortfarande lever trots att jag ej uppdaterat på ett tag.... HEHE idag har jag haft nationella prov som då aldrig tar slut sen har jag varit med min älskliiing... AAh och nu blir jag förmoderligen dissad av elin i helgen för hon vill va med sina andra kompisar OKEEEEEEEEEEEJ? livet går vidare (NOT) drev men aa flummit skrivet okej ... iaf jag är trött på detta väder nu och ouss och hej <3

Håla!

Hej alla kära bröder. Ska snart ut och springa med Albanen en runda.
Ska bli skönt. Eller inte. Pain in the ass, säger jag bara!

idag har jag avklarat mitt sista möte och äntligen är denna jävla skiten över! fyfan va skönt. Detta vill ni aldrig uppleva mina kära, aldrig aldrig!

GOGOGO!!! (varför hade jag denna på min dator är frågan?)


VIDEOINLÄGG........................

Som ni alla har väntat på älsklingar <3
Dock så är det inte så mycket att kolla på eftersom att inspelningen var kort och att vi knappt syntes, men hoppas ni njuter av vår lilla film puss <3
/ ALBANIA



never say never

Även om jag inte pratar om det så ofta så är jag ett stort fan av.. JUST DET!
Justin Biever!!! Vet att vissa tycker han ser ut som typ 12, men tycker faktiskt att han ser ut som sina 14 år♥ är typ skär i honom. han känns så true rakt igenom, förstår ni ?
Vill gärna se hans film : never say never! Sitter just nu nämligen och lyssnar högsta volym på honom! Förstår alltså inte hur en pojke kan vara så gudomligt söt, man kan ju bara inte motstå att älska honom!


jag och min kille dårå ♥

Amanda och hennes kille hihi. vi alla gick på doubledate!

KISSES BLONDINEN

Hurtbulle

Hihi!
Har vaarit ute och joggat. känner mit riktigt hurtig, ska nu ta en dusch och se på mitt favoritprogram BB!
Som kanske de flesta redan vet va jag på besök hos min kompis maria här om dagen. Så jag och mina föräldrar tänkte då: "varför inte bestämma träff med Mr. ****?"
 Jo, sanningen är den att Mr. **** faktiskt bestämde träff med mig. ska då träffa han på.. vad blir det? Jo! Torsdag. ser mycket fram emot mötet. Kommer säkert bli jätte trevligt.


en riktigt charmig bild på mig och min kära sängkammarblick-syster. ♥

POK BLONDINIAAAAAAA

ÄLSKADE FANS....

Såg en kommentar nyss där det stod att ni ville att vi skulle göra fler videoinlägg.. Om det ör vad ni vill ha så är det det ni ska få gullungar !!! :* <3 Snart skall jag och Elin blondinen ut och jogga då tar vi med oss kameran och ser vad vi kan få tag på för platser som är filmbara !
Snygg bild på mig och Elin häromdagen.. Denna bild har jag dock inte fotoshopat !! :D så här ser ni vår naurliga söönhet !


PUSS & KRAM FRÅN ALBANIA (AMANDA)

Oh, härliga pepol

Tjenare guzzar!
Känns så skönt att äntligen vara på spåret igen och ha er stöttandes vid våran sida igen. Statistiken ligger inte riktigt i samma nivå som när vi va toppbloggare, men jag känner att det behövs inte! Det behövs inte. som sagt: Hellre trogna vänner(ni bloggläsare) än falska.

LOVE U GUYS, Keep it up hunys ♥♥

fina bilder ni får idag va <3

plugg..

Olla!
ska ta och plugga lite spanska nu. He He. Eftersom att solen tittade fram och sade liksom: "hej" så tänkte jag kanske sätta mig ute och plugga! Ändå känns det så jobbigt, livet är hårt ibland. det är liksom som mitt måtto kan jag säga: Livet är hårt ibland. eller livet är hårt när man (i mitt fall) är cool!
Eller... ska förresten återkomma med det där om måtton, ska plugga dårå liteså länge så jag blir lite smart (ARE) ! :D


en fin bild jag tog på min katt när han låg och sov här om dagen..
ville ej va med på bild men blev ju söt i alla fall! ♥


ville leka fjortis hehe


Regniga dag...

Tjenare! Jo idag är inte en sådan här sommar dag precis.. Regnig dag kan man nog kalla det eller t.o.m äcklig, tråkig, mörk, kall -dag.... japp har många glåpord till denna dag allt! (vem har inte).
Nu sitter min katt även kännd som min ända vän såhär en fredagskväll i mitt knä och sover han e så söt dendär pojken <3AL
Funderar på att dra ut träffa någon men min kompis kan inte idag! Rackarns också jag måste allt ta och skaffa mig några vänner.. Ni vet så man kan välja lite då och då vem man vill träffa. Det skulle vara underbart tänk att det är vissa som har det så....
Fysatan nu stack min katt också! måste verkligen ta och skaffa mej ett liv herrå kramar er vän ALBANEN <3

RSS 2.0